top of page
Udsætningsklare ællinger samt daggamle ællinger og rugeæg fra velflyvende stamme. Registreret rugeri og besætning.

RUGEÆG

Moderdyrene begynder æglægningen i februar-marts afhængig af vejrforhold. Æggene samles hver dag ved håndkraft fra redekasser med halm. Herefter vaskes og desinficeres æggene og stilles i henholdsvis plastbakker til rugeriet eller transportemballering til levering hos kunden. 

 

Vi leverer rugeæg til både ind- og udland og er registreret eksportør af rugeæg. Vi har et tæt samarbejde med en dygtig speditør, som er specialiseret i at transportere æggene sikkert.

 

Salg af æg starter i marts-april. Kontakt os for yderligere information om pris og levering.

Redekasser gråænder
SKÅNSOM HÅNDTERING

De opstillede redekasser giver ro til ænderne, når de lægger æggene. Halmen i kasserne skiftes jævnligt, hvilket mindsker beskadigelse af æggene. Derudover forbliver æggene renere, så den efterfølgende håndtering af æggene holdes på et minimum. 

Rugeæg gråænder
ENSARTEDE RUGEÆG

Ved at give moderdyrene optimale betingelser under æglægningen opnås ensartede æg med stærk skal. Alle æg håndsorteres, så eventuelle skadede æg bliver frasorteret. Vi garanterer 90 % befrugtning af æggene.

Transport af rugeæg fra gråænder
TRANSPORTEMBALLAGE

Æggene pakkes forsvarligt i stærke transportkasser med 300 stk. i hver. Vores dygtige transportør sikrer, at den skrøbelige vare leveres sikkert til vores kunder.

Vil du vide mere om udsætningsklare ællinger fra Bakkegårdens Vildtopdræt, klik her.

Vil du vide mere om daggamle ællinger fra Bakkegårdens Vildtopdræt, klik her.

Vil du vide mere om rugeæg fra Bakkegårdens Vildtopdræt, klik her.

bottom of page